پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سرلشکر باقری: وزارت دفاع همکاری با شرکت‌های دانش بنیان را افزایش دهد

سرلشکر باقری: وزارت دفاع همکاری با شرکت‌های دانش بنیان را افزایش دهد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: همکاری وزارت دفاع با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها باید افزایش پیدا کند زیرا این برون سپاری هوشمند موجب چابکی، کاهش قیمت تولید و افزایش کیفیت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش مدیران ارشد وزارت دفاع با اشاره به اینکه این وزارت خانه در بخش نظامی با پیشرفت های خود در صنعت دفاعی موجب ایجاد بازدارندگی برای کشور و در بخش غیر نظامی نیز به عنوان پیشران صنعت کشور شناخته می شود گفت: وزارت دفاع جزء ارکان اساسی و راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که ماموریت های سنگینی را در حوزه نظامی و غیر نظامی بر عهده دارد.

 

وی با اشاره به نشانه های شکست سیاست های جهان تک قطبی آمریکا همانند فرار از افغانستان، تخلیه و ترک عراق و کاهش چشمگیر نیروهایش در منطقه گفت: جهان در آستانه نظم نوینی ایستاده است که در آن امریکا در راس هرم قدرت جهانی نیست و رژیم صهیونیستی نیز در مسیر تضعیف قرار دارد و در مقابل جمهوری اسلامی ایران به یاری خداوند در مسیر قدرت یابی قرار گرفته است و در حال استفاده از ظرفیت های خود برای یک حرکت جهشی رو به جلو در همه زمینه ها است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سفر موفقیت آمیز و افتخار آفرین ناوگروه 86 ارتش گفت: در این سفر پیام قدرت، صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران به سراسر قاره ها و اقیانوس ها منتقل شد که این پیام نشان از قدرت و توسعه جغرافیای نقش آفرینی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دنیا است.


وی ادامه داد: امروز شرایط جهانی به گونه است که هرگونه سکون ، توقف و حتی کندی در حرکت موجب عقب افتادگی از حریفان و دشمنانی می شود که شبانه روز در حال تلاش و فعالیت هستند.

 

سرلشکر باقری ضمن اشاره به جنگ ترکیبی دشمن و پیروزی نیروهای مسلح تحت هدایت‌های داهیانه فرمانده معظم کل قوا گفت: از مجموعه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران انتظار می رود که در این دوره سخت و پر از ابهام که اغواگری های دشمن در فضای مجازی غوغا می کند در مسیر دین مبین اسلام و رهنمود های فرمانده معظم کل قوا حرکت کند و در این راه از بازوی توانمند و ارزشمندی به نام عقیدتی سیاسی استفاده کند.

 

وی افزود: دقت، توجه و سرمایه گذاری در علوم و فناوری های نو ظهور بسیار مهم و ضروری است و در این راستا باید از تمام ظرفیت و توانمندی های کشور استفاده شود و در مقابل نیز اگر بخشی کارآمدی خود را از دست داده و نیازمندی نسبت به آن وجود ندارد شجاعانه نسبت به جمع کردن تصمیم گرفته شود زیرا ماندن پای روش ها و سنت ها قدیمی و محصولات بدون استفاده در میدان های امروز و آینده طبیعتا خطای بزرگی است.

 

سرلشکر باقری با اشاره به اهمیت منابع انسانی در پیشبرد و پیشرفت امور اظهار کرد: همانطور که جذب جوانان توانمند، متخصص، با استعداد و متعهد و انقلابی در این زمانی که دشمن در پی جذب جوانان است امری ضروری است؛ انتخاب مدیران شایسته ها و مراقبت نسبت به آینده آنها مسئله بسیار مهمی است که باعث افزایش بهره وری می شود.

 

وی ادامه داد: مسئله بازنشستگان و وابستگان که آیینه کارکنان ما هستند، مسئله بسیار مهمی است و من قدردانی می کنم از زحماتی که سازمان تامین اجتماعی در پرداخت به موقع حقوق و رسیدگی به مسائل دیگر انجام داده و باید روز به روز توسعه پیدا کند باید مراقبت کنیم و این عزیزان که عمرشان را در ایثار گذرانده حمایت و مراقبت کنیم و رسیدگی کامل به آن‌ها صورت بگیرد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و شبکه همکاران افزود: همکاری با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها باید افزایش پیدا کند زیرا این برون سپاری هوشمند موجب چابکی، کاهش قیمت تولید و افزایش کیفیت می شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده